رفتن به بالا

اخبار سینما، تئاتر و تلویزیون

تعداد اخبار امروز : 19 خبر


  • شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • السبت ۲۴ جماد أول ۱۴۴۷
  • 2025 Saturday 15 November
  • دوشنبه 21 مهر 1404 - 11:33
  • کد خبر : 177977
  • تئاتر
  • چاپ خبر : نمایش «پایان انتظار، گدو مرده است» از دوم آبان در تماشاخانه سیمرغ

کمیک فلسفی رسول احمدی درباره پوچی، انتظار و معنای زندگی به گزارش سینماخانه و به نقل از روابط عمومی؛ نمایش «پایان انتظار، گدو مرده است» به نویسندگی و کارگردانی رسول احمدی از دوم آبان‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۹ در تماشاخانه سیمرغ وابسته به بنیاد بیدل دهلوی روی صحنه می‌رود. این اثر که با نگاهی فلسفی و […]

کمیک فلسفی رسول احمدی درباره پوچی، انتظار و معنای زندگی

به گزارش سینماخانه و به نقل از روابط عمومی؛ نمایش «پایان انتظار، گدو مرده است» به نویسندگی و کارگردانی رسول احمدی از دوم آبان‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۹ در تماشاخانه سیمرغ وابسته به بنیاد بیدل دهلوی روی صحنه می‌رود.

این اثر که با نگاهی فلسفی و در قالبی کمیک و ابزورد نوشته شده، به واکاوی وضعیت انسان معاصر در میانه‌ی انتظار و عمل، عقل و پوچی، و امید و بی‌معنایی می‌پردازد. احمدی در این نمایش، جهان بی‌گدو را به‌تصویر می‌کشد؛ جهانی که در آن انسان هنوز ایستاده، اما دیگر نمی‌داند منتظر چیست.

از خنده تا تفکر؛ تئاتری در مرز فلسفه و طنز

«پایان انتظار، گدو مرده است» در فضای نمادین یک کارگاه خیاطی زیرزمینی روایت می‌شود؛ جایی که دو شخصیت اصلی، محمود و خسرو، در دل گفتگوهایی ساده و گاه مضحک، به پرسش‌های بنیادین هستی می‌رسند.
این نمایش با ترکیب ظریف طنز سیاه، دیالوگ‌های فلسفی و موقعیت‌های کمیک، روایتی از پوچی و امید در جهانی پس از مرگ معنا ارائه می‌دهد.

رسول احمدی؛ از بازیگری تا فلسفه‌ی صحنه

رسول احمدی، نویسنده و کارگردان اثر، فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۸۷ با بازی در نمایش «رویای شب نیمه زمستان» اثر محمد اسکندری آغاز کرد و در ادامه در آثاری چون «گلن‌گری و گلن راس»، «خرس»، «کارگاه»، «نئورئالیسم»، «شقامک»، «فلسفه باز»، «طبقه اضافی» و «دیفونه» به ایفای نقش پرداخت.
او علاوه بر بازیگری، تهیه‌کنندگی چند اثر نمایشی را نیز در کارنامه دارد و اکنون با «پایان انتظار، گدو مرده است» تلاش کرده تا مرز میان فلسفه و تئاتر را با نگاهی طنزآمیز بازتعریف کند.

گروه اجرایی نمایش:
بازیگران: شهاب کرمی، ساسان محقق
دستیار کارگردان: سید حامد هنرپرور
مجری طرح: وحید جدی
منشی صحنه: فرزانه راهروی
مدیر صحنه: هلنا سادات هاشمی
طراح صحنه و لباس: محمود چناری
طراح نور: محمد آقایی‌پور
طراح گریم: وحدت سرچونی
طراح پوستر، موشن‌گرافی و سازنده تیزر: دانیال عرب‌زاده
نمایش «پایان انتظار، گدو مرده است» از دوم آبان‌ماه ساعت ۱۹، روزهای شنبه تا چهارشنبه در تماشاخانه سیمرغ اجرا می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت و اطلاعات بیشتر به وب‌سایت تیوال مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

نظرات



آخین اخبار