رفتن به بالا

اخبار سینما، تئاتر و تلویزیون

تعداد اخبار امروز : 6 خبر


  • جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • الجمعة ۱۰ شوال ۱۴۴۵
  • 2024 Friday 19 April

به نقل از مرکز اسناد انقلاب اسلامی، پس از اکران فیلم ماجرای نیمروز در سی ‌و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر، این فیلم در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی اکران شد و پس از آن عوامل فیلم در اول اسفندماه ۱۳۹۵ به دیدار ایشان رفتند. رهبر معظم انقلاب ضمن تفقد عوامل این اثر نظرات خود […]

به نقل از مرکز اسناد انقلاب اسلامی، پس از اکران فیلم ماجرای نیمروز در سی ‌و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر، این فیلم در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی اکران شد و پس از آن عوامل فیلم در اول اسفندماه ۱۳۹۵ به دیدار ایشان رفتند.
رهبر معظم انقلاب ضمن تفقد عوامل این اثر نظرات خود را درباره فیلم بیان فرمودند، پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی بخشی از بیانات مقام معظم رهبری را منتشر می‌کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار عوامل فیلم ماجرای نیمروز فرمودند: «این فیلم بسیار خوب بود، همه اجزای فیلم عالی بود، کارگردانی عالی بود، بازی‌ها عالی، قصه عالی بود. فیلم خوش ساخت بود.»
رهبر معظم انقلاب با اشاره به سکانسی از این فیلم درباره محاصره و پاکسازی خانه موسی خیابانی توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی فرمودند: «آن روزی که این قضیه (محاصره منزل موسی خیابانی) اتفاق افتاد، من محضر امام(ره) بودم، بچه‌ها آمدند و گفتند، از جمله همین آقای سیف‌اللهی؛ آمدند و گفتند که قضیه تمام شده، آمدند که به امام گزارش دهند،‌با دیدن فیلم شیرینی آن روز تکرار شد.»
ایشان درباره لزوم توجه سینما به شهید لاجوردی خطاب به کارگردان ماجرای نیمروز فرمودند: «انشاالله یک کاری هم برای آقای لاجوردی بکنید، ایشان از آن شخصیت‌هایی است که شایسته است برایشان کار انجام شود، در این فیلم اسمش بود اما لاجوردی کسی است که از قبل از انقلاب ما به او می‌گفتیم مرد پولادین.»
مقام معظم رهبری در پایان خاطر نشان کردند: «فیلم خیلی خوب بود. خیلی عالی بود».
به گزارش مرکز اسناد انقلاب اسلامی، «ماجرای نیمروز» که با حمایت اسنادی و تحقیقاتی مرکز اسناد انقلاب اسلامی ساخته شده برخی از وقایع دهه ۶۰ نظیر اعلام جنگ مسلحانه سازمان منافقین علیه جمهوری اسلامی، انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی و انفجار دفتر نخست‌ وزیری را به تصویر کشیده است.
این فیلم همچنین به گوشه‌ای از جنایت‌های منافقین و کشتار مردم توسط آنان اشاره می‌کند.
این فیلم همچنین در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره، سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد.
موسی نصیر اوغلو خیابانی معروف به موسی خیابانی پس از فرار مسعود رجوی از ایران فرماندهی نظامی گروهک منافقین که مبادرت به ایجاد ترور و وحشت در بین مردم انقلابی می کردند را برعهده گرفت ولی در روز ۱۹ بهمن ۱۳۶۰ محل اختفای او در محله زعفرانیه تهران توسط نیروهای کمیته انقلاب اسلامی کشف شد که در جریان تصرف آن خانه موسی خیابانی و چند نفر دیگر از رهبران این گروه کشته شدند.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات



آخین اخبار