رفتن به بالا

اخبار سینما، تئاتر و تلویزیون

تعداد اخبار امروز : 6 خبر


  • جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • الجمعة ۱۰ شوال ۱۴۴۵
  • 2024 Friday 19 April

به گزارش سینماخانه؛ معرفی فیلم های “در جستجوی خانه خورشید”، “فرزندان چنگیز”، “مهمان”، “باران حمص”، “آبی”، “خیبولا”، “باغ انار”، “معدنچی”، “آدلا هنوز شام نخورده” در ششمین روز از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور عوامل فیلم ها در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد. روایت خیابان ناصرخسرو فیلم مستند “در جستجوی خانه خورشید” […]

به گزارش سینماخانه؛ معرفی فیلم های “در جستجوی خانه خورشید”، “فرزندان چنگیز”، “مهمان”، “باران حمص”، “آبی”، “خیبولا”، “باغ انار”، “معدنچی”، “آدلا هنوز شام نخورده” در ششمین روز از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور عوامل فیلم ها در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

روایت خیابان ناصرخسرو

فیلم مستند “در جستجوی خانه خورشید” ساخته مهدی باقری در بخش مستند زیر ذره بین به نمایش درآمد.

این مستندساز درباره فیلم خود گفت: “فیلم درباره خیابان ناصرخسرو، یکی از قدیمی ترین خیابان های تهران است. از ویژگی های این خیابان آن است که زمانی که شهر تهران در حال مدرن شدن بود از اولین خیابان های ساخته شده در تهران بود.”

وی اضافه کرد: “همچنین دیگر ویژگی این خیابان آن است که از قدیم سمت غرب خیابان محل ساختمان های دولتی و سمت شرق آن محل خانه های مردم بوده است و این ویژگی همچنان حفظ شده است.”

آرزوی سینماگر مغول

فیلم سینمایی “فرزندان چنگیز” ساخته زولبایار دوری در بخش جلوه‌گاه شرق (پانورامای سینمای کشورهای آسیایی و اسلامی) معرفی و پخش شد.

پیش از نمایش این فیلم پانته آ پناهی ها روی سن رفت و از کارگردان این اثر دعوت کرد تا درباره اثرش صحبت کند. وی پیش از نمایش فیلم خود گفت: “از وقتی فیلم “بچه های آسمان” ساخته مجید مجیدی را دیدم آرزو داشتم به ایران بیایم و اکنون خوشحالم که آرزویم برآورده شده است.”

زولبایار دوری به مخاطبان فیلم “فرزندان چنگیز” پیشنهاد داد که نظرات خود را بعد از تماشای این اثر با او در میان بگذارند. دوری همچنین عنوان کرد: “از جشنواره جهانی فیلم فجر که این فرصت را فراهم کرد تا ایران را ببینم و با فرهنگ این کشور آشنا شویم، تشکر می کنم.”

مهمان های سوری

فیلم سینمایی “مهمان” به کارگردانی آنداچ هازندار اوغلو در بخش زیتون های زخمی (پنجره ای به تحولات روز جهان اسلام) نمایش داده و معرفی شد.

سید احد میکاییل زاده مدیر ارتباطات سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی فیلم “مهمان” بیان کرد: “بسیار خوشبختم از این که این فیلم را معرفی می کنم و آن را همراه شما می بینم. “مهمان” محصول سال ۲۰۱۷ ترکیه به کارگردانی آنداچ هازندار اوغلو است.”

وی افزود: “این فیلم درباره مهاجران و آوارگان سوری است و اولین نمایش آسیایی آن در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر است.”مهمان” قبلا در جشنواره آناتولی ترکیه جایزه بهترین فیلم و کارگردانی را گرفته و از شما دعوت می کنم این فیلم را ببینید.”

در حمص باران می بارد

فیلم سینمایی “باران حمص” به کارگردانی جود سعید از سوریه در بخش جلوه‌گاه شرق (پانورامای سینمای کشورهای آسیایی و اسلامی) نمایش داده و معرفی شد.

سید احد میکاییل زاده مدیر ارتباطات سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر خطاب به تماشاگران گفت: “با افتخار از شما دعوت می کنم فیلم سینمایی “باران حمص” را ببینید. اثری به کارگردانی جود سعید که چهارمین فیلم بلند اوست و ‌اولین نمایش خود را در آسیا در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر پشت سر می گذارد.”

وی افزود: “این فیلم قبل از این در دو جشنواره فیلم تونس و قاهره در سال ۲۰۱۷ نیز نمایش داده شده است.”

در ادامه حمود تهیه کننده و نماینده سینمای سوریه نیز روی سن رفت و خطاب به مخاطبان گفت: “از شما برای حضورتان در نمایش فیلم تشکر می کنم. من به نمایندگی از سینمای سوریه به ایران آمده ام.”

وی ادامه داد: “باران حمص” درباره اتفاقات واقعی در شهر حمص است. در این فیلم تلاش کرده ایم درباره آدم ها و شرایط جنگ توضیح دهیم و سختی هایی را که انسان های بی گناه در سوریه متحمل شده اند، به تصویر بکشیم. امیدوارم از تماشای این فیلم لذت ببرید.”

مهربانی در اعماق دریا

معرفی فیلم “آبی” کارینا هولدن با حضور پانته آ پناهی ها در بخش مستند زیر ذره بین برگزار شد.

پناهی ها در معرفی فیلم “آبی” گفت: “محسن میرطهماسب یکی از مستندسازان خوب کشور پیش از این در نمایش اول این مستند در جشنواره صحبت کرده بود و من سعی می کنم حرف های او را برایتان نقل کنم. این مستند در ابتدا شما را به یاد مستندهای بی بی سی که درباره طبیعت، دریا و اقیانوس است می اندازد.”

پناهی ها افزود: فیلم هایی مثل “آبی” فیلم های خوبی هستند اما در حوصله افرادی که درگیر تنش های اجتماعی هستند،  نمی گنجند. “آبی” با مشخصات چنین فیلم هایی شروع می شود و در ادامه با همان لحن مهربانانه اش فاجعه ای را به ما نشان خواهد داد.”

او ادامه داد: “ما همیشه پایمان روی زمین است و آسمان را می بینیم؛ می دانیم  و از اعماق دریاها خبر نداریم. مطمئن هستم از فیلم لذت خواهید برد اما در عین حال پشتتان هم خواهد لرزید.”

شوخی با کارآگاهان آمریکایی

کامیار محسنین و ویرا لانگروفا عضو هیات داوران بخش فیلم های اول، فیلم “آدلا هنوز شام نخورده” به کارگردانی اولریچ لیپسکی از کشور چکسلواکی را که در بخش به نمایش در آمد معرفی کردند.

محسنین درباره این فیلم گفت: “این فیلم محصول سال ۱۹۷۷ میلادی است و مجموعه ای از داستان های کارآگاهی کشور آمریکا را به شکل کمدی روایت می کند.”

لانگروفا با اشاره به این که معرفی فیلم “آدلا هنوز شام نخورده برایش اتفاق جالبی است، گفت:” فیلم “آدلا هنوز شام نخورده” فیلم دوران جوانی من است و مردم چکسلواکی به این فیلم علاقه خاصی دارند.”

وی افزود: “میخال دوچولومانسکی بازیگر نقش اصلی این فیلم در آن دوران از بازیگران بسیار معروف کشورش بود. مردم جمهوری چک آدم های شوخ طبعی هستند و از این فیلم خاطره ی خوبی دارند.”

اولین تجربه ترس در سینمای آذربایجان

الوین عبدولا کارگردان فیلم “خناس” فیلمش را به مخاطبان معرفی کرد.

عبدولا با ابراز خرسندی از حضور در سی وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر جشنواره گفت: “از کمیته انتخاب و داوری تشکر می کنم که فیلم مرا در این جشنواره خوشنام و پرافتخار پذیرفتند.”

وی افزود: “همچنین از مسئول سینمای ملی آذربایجان که در سالن حضور دارد تشکر می کنم. او در طول ساخت این فیلم حمایت زیادی از من داشت.”

عبدولا با اشاره به این نکته  که “خناس” اولین فیلم رسمی کشور آذربایجان در ژانر وحشت است، گفت: “فیلم “خناس” فقط یک فیلم در ژانر وحشت نیست بلکه اشاره های سیاسی هم دارد.”

 

صحبت های ممنوعه یک معدنچی

کارگردان و نویسنده فیلم “معدنچی” برای معرفی این فیلم که در بخش سینمای سعادت (مسابقه بین‌الملل) آمد.

هانا اسلاک با ابراز خوشحالی از اینکه فیلمش در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر نمایش داده می شود، گفت: “معدنچی” داستان واقعی یک مرد معدنچی و خانواده اش است، داستان فیلم  یک واقعه تاریخی را در اسلوونی نشان می دهد.”

وی افزود: “در حالیکه همه مردم از این واقعه اطلاع دارند اما صحبت کردن درباره آن تابو است.”

اسلاک ابراز علاقه کرد که بعد از نمایش فیلم با تماشاگران درباره فیلمش به بحث و گفتگو بنشیند.

حرف های باغ انار

معرفی فیلم “باغ انار” در بخش جلوه‌گاه شرق (پانورامای سینمای کشورهای آسیایی و اسلامی) با حضور کارگردان فیلم برگزار شد.

ایلگار نجف کارگردان فیلم “باغ انار” در معرفی این فیلم گفت: “بسیار خوشحالم که در این جا حضور دارم و ممنون از شما که برای تماشای فیلم به سالن آمده اید.”

وی ادامه داد: “درباره  فیلم “باغ انار” حرفی نمی زنم چرا که می خواهم خودتان فیلم را ببینید. امیدوارم از تماشای این فیلم لذت ببرید.”

همکاری محجوب با گرجستان

معرفی فیلم “خیبولا” با حضور کارگردان و بازیگر ایرانی فیلم برگزار شد.

گئورگی اواشیلی کارگردان فیلم “خیبولا” با حضور در معرفی این فیلم با تشکر از حاضرانی که برای تماشای فیلم آمده بودند، اظهار کرد: “من پیش از حضور در این جشنواره هم با ایران و جشنواره جهانی فیلم فجر آشنا بودم.”

وی افزود: “خیبولا” سومین فیلم در کارنامه کاری من است. صحبت کردن پیش از نمایش فیلم دشوار است و متاسفانه ما نمی توانیم پس از نمایش جلسه پرسش و پاسخ داشته باشیم. این فیلم برمبنای واقعیت و درباره تاریخ معاصر کشور من گرجستان و روزهای پایانی فعالیت رییس جمهور است.”

وی درباره بازی حسین محجوب در فیلمش گفت: “باعث افتخار من است که در این فیلم با حسین محجوب همکاری کردم. او نقش اول فیلم یعنی نقش رئیس جمهور را بازی کرده است. تماشای “خیبولا” آسان نیست و نمی توانم بگویم به شما خوش خواهد گذشت.”

حسین محجوب هم پیش از نمایش فیلم اظهار کرد: “باعث خوشبختی من است که در این فیلم بازی کردم و امیدوارم که باز هم این موقعیت ایجاد شود تا در فیلمی از گئورگی اواشویلی بازی کنم.”

معرفی فیلم مستند “در جستجوی فریده” با حضور سفیر هلند در ایران در سینما فلسطین برگزار شد.

در ششمین روز از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر سفیر هلند در سینما فلسطین به تماشای فیلم “در جستجوی فریده” نشست.

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران در حال برگزاری است.

سینماخانه / خبرنگار: فرشید حاجیان – عکاس: آلاله رستمی

اخبار مرتبط

نظرات



آخین اخبار