رفتن به بالا

اخبار سینما، تئاتر و تلویزیون

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • الإثنين ۲۲ شوال ۱۴۴۶
  • 2025 Monday 21 April

فیلم «رها» به کارگردانی حسام فرهمند در جشنواره فیلم فجر نگاه های بسیاری را به خود جلب کرد و به عنوان یکی از فیلم های اکران نورزوی، می تواند گزینه مناسبی برای تماشای یک فیلم اجتماعی در سینما باشد. «رها» قصه دختری است که بعد از به سرقت رفتن لب تاپ اش از پدرش می‌خواهد […]

فیلم «رها» به کارگردانی حسام فرهمند در جشنواره فیلم فجر نگاه های بسیاری را به خود جلب کرد و به عنوان یکی از فیلم های اکران نورزوی، می تواند گزینه مناسبی برای تماشای یک فیلم اجتماعی در سینما باشد.

«رها» قصه دختری است که بعد از به سرقت رفتن لب تاپ اش از پدرش می‌خواهد که برای او لب تاپ جدیدی تهیه کند …

داستان «رها» در عین سادگی اش، لایه های پیچیده ای از روان شناسی فردی و اجتماعی را به تصویر می‌کشد. «رها» نه تنها داستان یک خانواده، بلکه به طور زیرکانه ای به تحلیل برخی از معضلات اجتماعی جامعه امروز ایران می پردازد. معضلاتی که در صورت درمان نشدن می تواند تهدیدی جدی بر سلامت روان یک جامعه باشد.

این اثر به عنوان یک درام اجتماعی، حول محور فشارهای اجتماعی و محدودیت های اقتصادی شکل گرفته و سعی دارد تا مخاطب را با چالش های اجتماعی که به طور مستقیم و غیرمستقیم بر زندگی شخصی افراد اثر می‌گذارند، آشنا کند. مخاطب عامی که البته این مسائل را به خوبی می شناسد ولی اگر جامعه شناسان و مسئولان ذی ربط چاره ای برای درمان این زخم ها نیابند؛ پیامدهای هولناک آن می تواند یک جامعه را با چالش های جدی مواجه کند.

شاید به نظر برسد که اتفاقات «رها» شاید برای هیچ کدام از ما رخ ندهد ولی آنچنان درونمایه های اجتماعی فیلم قوی و پررنگ است و بازیگران فیلم نه اینکه نقش ها را بازی؛ بلکه در کالبد شخصیت های قصه به نحوی زیسته اند که گویی اکثر مخاطبان فشارهای روانی و اضطراب های ناشی از مشکلات اقتصادی را به گونه ایی تجربه کرده اند و با داستان فیلم همراه اند و این همان نقطه قوت فیلم است.

«رها» همانقدر که بیگانه است؛ آشنا نیز هست.

سینماخانه / ا.ش شهابی

اخبار مرتبط

نظرات



آخین اخبار