رفتن به بالا

اخبار سینما، تئاتر و تلویزیون

تعداد اخبار امروز : 15 خبر


  • شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • السبت ۱۰ ذو القعدة ۱۴۴۵
  • 2024 Saturday 18 May
بازگشت از خودکشی و بازگشت برای حق در ریاست جمهوری گرجستان

گزارش سومین روز از جشنواره جهانی فیلم فجر

بازگشت از خودکشی و بازگشت برای حق در ریاست جمهوری گرجستان فیلم های سومین روز از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور هنرمندان ایرانی، عوامل فیلم ها و مسئولان جشنواره معرفی شدند و روی پرده رفتند. به گزارش سینماخانه؛ در سومین روز از جشنواره جهانی فیلم فجر فیلم های به نمایش درآمده […]

بازگشت از خودکشی و بازگشت برای حق در ریاست جمهوری گرجستان

فیلم های سومین روز از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور هنرمندان ایرانی، عوامل فیلم ها و مسئولان جشنواره معرفی شدند و روی پرده رفتند.

به گزارش سینماخانه؛ در سومین روز از جشنواره جهانی فیلم فجر فیلم های به نمایش درآمده توسط هنرمندان ایرانی، عوامل فیلم ها و مسئولان جشنواره برای مهمانانی که به تماشای فیلم ها آمده بودند، معرفی شدند.

نگاهی دیگر به زندگی

فیلم “توپ ۳ فوتی و آدم ها” به کارگردانی یوشیو کاتو محصول کشور ژاپن در بخش جلوه‌گاه شرق (پانورامای سینمای کشورهای آسیایی و اسلامی) به نمایش درآمد.

کامیار محسنین، مدیر روابط بین الملل جشنواره در معرفی این فیلم گفت: “این فیلم به نشان میدهد میشود به دنیا به روش های دیگری نگاه کرد.”

حسین محجوب و ریاست جمهوری گرجستان

فیلم “خیبولا” به کارگردانی گئوگی اواشویلی از کشور گرجستان به روی پرده رفت.

پانته آ پناهی ها بازیگر سینما پیش از نمایش فیلم سینمایی “خیبولا” روی سن رفت و با ابراز امیدواری از اینکه مخاطبان از دیدن این فیلم لذت ببرند، توضیحاتی درباره فیلم ارایه داد.

به گفته وی، این فیلم که در بخش “مروری بر سینمای گرجستان” نمایش داده می شود به یک اتفاق تاریخی معاصر در گرجستان می پردازد.

پناهی ها اضافه کرد: “خوشحالم که بازیگر این فیلم و به نظرم یکی از بهترین بازیگر های ایران آقای حسین محجوب برای دیدن فیلم در سالن حضور دارند.”

روایت ۳۵ ساله یک زوج

فیلم مستند “داستان یک زوج” به کارگردانی هلنا ترِشتیکووا از جمهوری چک در بخش مستند زیر ذره بین نمایش داده شد. مهدی گنجی مستندساز در معرفی این فیلم گفت: “داستان یک زوج” در گروه فیلم هایی است که دوست دارم تجربه اش کنم.”

وی افزود: “ساخت این فیلم در مدت زمانی طولانی اتفاق می افتد و کارگردان کاراکترهای خودش را دنبال می کند. در حقیقت فیلمبرداری “داستان یک زوج” از ۱۹۸۰ آغاز می شود و ۳۵ سال طول می کشد.

این مستندساز توضیح داد: “فیلم “داستان یک زوج” تصور من را نسبت به ساخت فیلم تک نفره به هم زد. این فیلم هشت فیلمبردار دارد و رسیدن به یک سلیقه مشترک و حفظ آن در مدت زمانی طولانی و با تعداد زیادی از عوامل کار دشواری است.

استقبال از چهل و هفت

فیلم سینمایی “چهل و هفت” به کارگردانی احمد اطراقچی و علیرضا عطاء الله تبریزی و با تهیه کنندگی ناهید دل آگاه دربخش سینمای سعادت (مسابقه بین‌الملل) با معرفی پانته آ پناهی ها روی پرده رفت. پناهی ها با اشاره به اینکه فیلم “چهل و هفت” دومین اکران خودش را در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر دارد، از استقبال خوب از این فیلم خبر داد.

ریما رامین فر و محمدرضا غفاری دو نفر از بازیگران فیلم “چهل و هفت” نیز با حضور روی سن ابراز امیدواری کردند مخاطبان از دیدن این فیلم لذت ببرند.

شباهت دو هنرمند متفاوت

فیلم “ترانه گرانیت” به کارگردانی پت کالینز محصول مشترک کشور ایرلند و کانادا در بخش سینمای سعادت (مسابقه بین‌الملل) پخش شد.

محسن آذر، منتقد سینما در معرفی این فیلم گفت: “این فیلم یک فیلم کاملا رادیکال است که به صورت سیاه و سفید و شاعرانه درباره موسیقی کشور ایرلند ساخته شده است.”

وی ادامه داد: “این فیلم درباره هنرمندی است که سعی میکند در زندگیش از هنر خودش پاسداری کند.”

آذر اضافه کرد: “شاید این فیلم شما را یاد فیلم “من آنجا نیستم” بندازد که درباره باب دیلن بود ولی تفاوت فیلم “ترانه گرانیت” در آن است که ما شناختی از این هنرمند ایرلندی نداریم ولی در طول فیلم شگفت زده خواهید شد.”

روایت قتل نیکولای دوم

فیلم “قاتل تزار” به کارگردانی کارن شاه نظرف با معرفی پانته آ پناهی ها همراه شد و او متنی از کارگردان فیلم را خواند.

شاه نظرف در این پیام آورده بود: “خوشحالم فیلم “قاتل تزار” در جشنواره جهانی فیلم فجر اکران می شود. این فیلم داستان یکی از وقایع مورد به قتل رسیدن نیکلای دوم و خانواده اوست که برای اولین بار در قالب فیلم به تصویر کشیده شده است و امیدوارم مورد توجه تماشاگران قرار بگیرد.”

این کارگردان به دلیل حضور در نشست مطبوعاتی که به طور همزمان برگزار می شد، امکان حضور در نمایش فیلم خود را نداشت.

در جستجوی یک خیابان

مستند “در جستجوی خانه خورشید” به کارگردانی مهدی باقری در بخش مستند زیر ذره بین، با معرفی کارگردان فیلم همراه بود.

مهدی باقری درباره ساخت این مستند به حاضران گفت: ؟”فیلم من درباره یکی از خیابان های قدیمی تهران است که به لحاظ تاریخی، اجتماعی و سیاسی در تاریخ ایران نقش مهمی داشته است.”

وی ادامه داد: “این خیابان، اولین خیابانی است که در تهران مدرن به عنوان خیابان ساخته شده و از دوره قاجار به این طرف همیشه در یک طرف آن تشکیلات حکومتی وجود داشته و در طرف دیگر مردم زندگی می کردند. کنتراستی که بین این فضاها وجود داشته همیشه برایم جالب بوده است.”

مهاجران جنگ

فرانکو نرو، بازیگر شهیر ایتالیایی وظیفه معرفی مستند “دریای غم” را بر عهده داشت.

وی درباره فیلم گفت: “کارگردان این فیلم، ونسا ردگریو، همسر من و تهیه کننده آن، کارلو نرو، پسر من است. ونسا زنی فوق العاده است و تمام عمر خود را صرف حقوق بشر و مستضعفان کرده است.”

وی اضافه کرد: “این فیلم درباره مهاجران است. صحنه اول فیلم ما روستایی را در نزدیکی شهر رم میبینیم که مکانی است که مهاجران را در آنجا نگهداری میکنند که ما نزدیک پنجاه سال است که در آنجا کار میکنیم. در همان صحنه اول مصاحبه دو جوان را میبینیم که توانسته اند از جنگ جان سالم به در ببرند و به آنجا فرار کرده اند.”

ابوقریبی ها به فجر آمدند

رضا میرکریمی، دبیر جشنواره برای معرفی فیلم “تنگه ابوقریب” به کارگردانی بهرام توکلی که در بخش سینمای سعادت (مسابقه بین‌الملل) حضور دارد، شرکت کرد و عنوان کرد که فیلم “تنگه ابوقریب” جایزه بهترین فیلم سی و ششمین جشنواره ملی فجر را از آن خود کرد و سپس از تهیه کننده و بازیگران فیلم درخواست کرد تا بر روی سن حاضر شوند.

پس از آن حمیدرضا آذرنگ، سعید ملکان، امیر جدیدی، علی سلیمانی، یدالله شادمانی و بانیپال شومون هم روی صحنه آمدند. سعید ملکان تهیه کننده فیلم عنوان کرد: “خیلی ممنونم که برای دیدن فیلم “تنگه ابوقریب” به سالن آمدید و از رضا میرکریمی هم برای برگزاری دقیق و منظم جشنواره تشکر می‌کنم.”

حمیدرضا آذرنگ گفت: “من از رضا میرکریمی تشکر می‌کنم  که در جامعه ای که کمترین ارزش به فرهنگ داده می شود، چراغ هنر و سینما را زنده نگه داشته است.”

پس از آن علی سلیمانی اظهار کرد: “این فیلم استاندارد لازم در سینمای ایران را دارد و امیدوارم که از دیدن فیلم لذت ببرید.”

یدالله شادمانی هم گفت: “من یک نابازیگرم که در این فیلم بازی کردم  و از سعید ملکان و بهرام توکلی تشکر می‌کنم که به من اعتماد کردند.”

در پایان بانیپال شومون نیز از سعید ملکان تشکر کرد و گفت: “امیدوارم که فیلم را دوست داشته باشید.”

آستیگمات در پایان شب

فیلم “آستیگمات” به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی با حضور عوامل فیلم معرفی و اکران شد. کارگردان و نیکی کریمی، هادی حجازی‌فر، باران کوثری، حسین پاکدل، مهتاب نصیرپور و محمد شاکری بازیگران این فیلم قبل از نمایش فیلم روی سن رفتند.

مجید رضا مصطفوی کارگردان فیلم ضمن خوشامدگویی به حاضران در سالن گفت: “امشب برای اولین بار با همکاران‌ و در کنار شما می خواهیم فیلم را ببینم و امیدوارم‌این نمایش پایانی بر مشکلات و حاشیه‌هایی باشد که در این چند ماه برای ما پیش آمده است و فیلم به زودی اکران شود.”

فیلم “آستیگمات” در بخش جلوه‌گاه شرق (پانورامای سینمای کشورهای آسیایی و اسلامی) به روی پرده رفت.

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران در حال برگزاری است.

سینماخانه / فرشید حاجیان

 

اخبار مرتبط

نظرات



آخین اخبار