رفتن به بالا

اخبار سینما، تئاتر و تلویزیون

تعداد اخبار امروز : 13 خبر


  • یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • الأحد ۱۹ شوال ۱۴۴۵
  • 2024 Sunday 28 April

تصویربرداری سریال «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی تا بهبود شرایط کرونایی متوقف شد. سریال «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی که از چندی پیش در شرایط سخت کرونایی به فعالیت ضبط و تصویربرداری خود ادامه می‌داد، نهایتا به دلیل ادامه وضعیت نگران‌کننده این ویروس متوقف شد. اما در ادامه این سریال از حدود دو […]

تصویربرداری سریال «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی تا بهبود شرایط کرونایی متوقف شد.

سریال «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی که از چندی پیش در شرایط سخت کرونایی به فعالیت ضبط و تصویربرداری خود ادامه می‌داد، نهایتا به دلیل ادامه وضعیت نگران‌کننده این ویروس متوقف شد.

اما در ادامه این سریال از حدود دو ماه پیش در منطقه امامزاده داوود استقرار یافته و ضبط سکانس‌های بخش‌های کوهستانی و چادرنشینی را در دستور کار گذاشته بود. نهایتا طی روزهای اخیر گروه ترجیح دادند به دلیل تداوم وضعیت کرونایی در تهران تصویربرداری را فعلا معلق کنند.

تاکنون نزدیک به ۸۰ درصد از ضبط سریال «جشن سربرون» انجام شده و باید دید بقیه سریال به چه زمانی موکول خواهد شد.

اطراف شهریار، اخترآباد و دشت‌های آن منطقه از دیگر لوکیشن‌هایی است که برای تصویربرداری این مجموعه در نظر گرفته شده و بخش پایانی هم در شهرک سینمایی غزالی به تولید می‌رسد.

در خلاصه داستان «جشن سربرون» آمده است: «بهادر»، کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه «سرخو»، رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینه‌ها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختری زیبا و کم سن و سال بهادر جهان‎پسند می‌آید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان پسند به عقد پسرعموش درآید… .

حسین محجوب، محمود پاک نیت، لاله اسکندری، نادر فلاح، لیلا اوتادی، فرخ نعمتی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، مهدی فقیه، کریم اکبری مبارکه، صدرالدین حجازی، بیوک‌میرزایی، ارسلان قاسمی، مهران نائل، جواد قامتی، ابراهیم برزیده، سیامک اشعریون و … از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

«جشن سر برون» مجموعه‌ای ۳۰ قسمتی به تهیه‌کنندگی حسن نجاریان و کارگردانی مجتبی راعی است که به روایت دوران قبل از مشروطه می‌پردازد. این سریال درباره عشایر قبل از انقلاب است و ماجرای چند خان و رعیت را به تصویر می‌کشد.

منبع: آنا

اخبار مرتبط

نظرات



آخین اخبار