- دوشنبه 24 مرداد 1401 - 13:54
- کد خبر : 103822
- رادیو و تلویزیون
قیمه لاپلو یا قیمه شاه عباسی از لذیذترین غذاهای ایرانی کارشناس آشپزی «خانه مهر» دستور پخت این غذای اصیل ایرانی را آموزش می دهد. به گزارش سینماخانه و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ شکوفه نجف( مربی آشپزی) قیمه لاپلو می پزد. آقای دکتر مسعود حسین زاده (کارشناس هنری) با ادامه آموزش نقاشی با […]
قیمه لاپلو یا قیمه شاه عباسی از لذیذترین غذاهای ایرانی
کارشناس آشپزی «خانه مهر» دستور پخت این غذای اصیل ایرانی را آموزش می دهد.
به گزارش سینماخانه و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ شکوفه نجف( مربی آشپزی) قیمه لاپلو می پزد. آقای دکتر مسعود حسین زاده (کارشناس هنری) با ادامه آموزش نقاشی با رنگ روغن در برنامه حضور دارد.
همچنین در بخش گفتگوی پزشکی خانم دکتر بهاره شاطری متخصص داخلی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران میهمان برنامه است و درباره عدم تحمل به گلوکز صحبت خواهد کرد.
نظرات